Venezuela: SUA au revocat 77 de vize, printre care cele a numeroşi responsabili ai regimului Maduro

civic press

SUA au revocat miercuri viza americană pentru încă 77 de membri ai taberei preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro, a anunţat vicepreşedintele american, Mike Pence, potrivit AFP.

Astăzi, Departamentul de Stat anunţă că Statele Unite au revocat 77 de vize, printre care cele a numeroşi responsabili ai regimului Maduro şi ale membrilor lor de familie“, a declarat Pence.

De mai bine de o lună au fost luate astfel de măsuri împotriva a zeci de venezueleni, în contextul în care administraţia de la Washington încearcă să accentueze presiunea asupra liderului socialist de la Caracas.

Vom continua să cerem socoteală întregului regim Maduro până când în Venezuela va fi restabilită libertatea“, a adăugat vicepreşedintele american. Reamintim că SUA îl sprijină pe opozantul lui Maduro,  Juan Guaido, autoproclamat preşedinte interimar şi recunoscut de SUA şi de alte peste 50 de ţări.

Casa Albă a anunţat miercuri că va sancţiona “instituţiile financiare străine” care vor ajuta regimul de la Caracas, potrivit Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri seara, la…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)