Târgul de carte Gaudeamus Craiova se deschide, miercuri, în foaierul Teatrului Naţional “Marin Sorescu”

civic press

Organizat de Radio România şi Radio România Oltenia, miercuri, în foaierul Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, se deschide Târgul de carte Gaudeamus Craiova.

Potrivit organizatorilor, în cadrul târgului vor fi amenajate 45 de standuri, iar cei peste 50 de participanţi vor aduce mii de volume, relatează Agerpres. Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 27 februarie, la ora 12.00, iar programul de vizitare a târgului care se închide pe 3 martie este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 şi 18.00, şi duminică, între orele 10.00 şi 14.00. Intrarea este liberă pentru toate categoriile de public. Preşedintele de onoare al ediţiei va fi scriitorul Mihai Firică, membru al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Craiova.

Ca în fiecare an, Târgul Gaudeamus Radio România este una dintre primele opţiuni pentru craiovenii care doresc să dăruiască celor dragi, alături sau chiar pe post de mărţişor, ceva cu totul special. Cea mai generoasă ofertă din istoria târgului cuprinde: mii de titluri – noutăţi editoriale sau volume deja consacrate – jocuri educative şi muzică pentru toate gusturile, prezentate de cei peste 50 de participanţi, mulţi dintre aceştia fiind în premieră prezenţi la acest eveniment; importante reduceri de preţuri, oferte şi pachete promoţionale; peste 50 de evenimente culturale (lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri)“, precizează organizatorii într-un comunicat de presă, informează Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Sfântul Scaun şi-a exprimat marţi ''profundul respect'' pentru justiţia australiană,…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)