După lista rușinii, dispar și popririle pe cont

Eugen Teodorovici
Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a susținut, sâmbătă dimineața, într-o emisiune tv, că lista rușinii, respectiv publicarea datoriilor persoanelor fizice pe site-ul Fiscului dispare din ianuarie, iar aplicare popririlor în prima parte a acestui an, potrivit stiripesurse.ro.

Dispare (n.red. – lista rușinii). Aveți o ordonanță, 25, dacă nu mă înșel, Legea de promulgare a fost semnată de președinte zilele trecute și aveți acolo temeiul legal pentru ceea ce am spus anul trecut, că lista rușinii pentru persoanele fizice dispare, din această lună, ianuarie 2019, cum am promis”, a afirmat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, sâmbătă dimineața, într-o emisiune la Antena 3.

Am avut o discuție cu cei de la Transfond, care vor prelua această funcție de la ANAF, la finele anului trecut, pentru a prelua acele popriri nejustificate, întârzieri și neplăceri create sau aduse unui contribuabil, din lipsa unui sistem la nivelul ANAF-ului care să evite astfel de situații”, a mai spus Teodorovici.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, vineri seară, că a suspendat…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)