Cluj Arena: Suporterul care a aruncat cu scaunul în jandarm, ridicat de trupele speciale pentru tentativă de omor

civic press

Suporterul bănuit că, la meciul de fotbal dintre echipele de fotbal „U” Cluj şi FC Hermannstadt, a aruncat un scaun către un jandarm şi l-a lovit în cap, a fost săltat, marţi dimineaţă, de trupele speciale, relatează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Cluj, marţi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de acţiuni speciale, beneficiind de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Floreşti, judeţul Cluj, bănuit de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi l-au condus la sediul unităţii de parchet pentru continuarea cercetărilor în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Tânărul, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele ,,FC Universitatea Cluj-Napoca” şi ,,FC Hermannstadt”, a rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forţele de ordine.

Jandarmul a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbuşirea acestuia la pământ, în stare de inconştienţă. Acesta a fost transferat, luni, la Secţia de Neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca. Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca au declarat, luni, că re-evaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariţia unor hematoame, care să necesite o intervenţie neuro-chirurgicală.

„Reevaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariţia unor hematoame, care să necesite o intervenţie neuro-chirurgicală. Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi şi neurochirurgi, atât ai SCJU, dar şi medici de la Spitalul Militar şi medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secţia de Neurologie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca”, au spus sursele citate.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2, potrivit Mediafax. (Foto: libertatea.ro)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
ACTUALIZARE: Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, a anunţat ca a semnat…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)