SUA: Trump vrea să trimită imigranţii aflaţi în ilegalitate în oraşe conduse de politicieni democraţi: Ar trebui să îi facă foarte fericiţi

Donald Trump

Ar trebui să îi facă foarte fericiţi Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a anunţat că analizează posibilitatea de a trimite imigranţii aflaţi în ilegalitate în comunităţile conduse de politicieni din cadrul Partidului Democrat (centru-stânga, opoziţie), în contextul disensiunilor privind politicile în materie de migraţie, relatează Mediafax.

“Din cauza faptului că democraţii refuză să modifice legislaţia foarte periculoasă privind migraţia, noi într-adevăr ne gândim, după cum s-a relatat, să trimitem imigranţii în anumite oraşe. Stânga radicală pare să aibă o politică a frontierelor deschise, a braţelor deschise, deci acest lucru ar trebui să îi facă foarte fericiţi”, a transmis Donald Trump prin Twitter, conform agenţiei Associated Press.

Donald Trump a atras mai multe semnale de alarmă față de creșterea numărului de imigranţi din ţări central-americane care încearcă să intre ilegal în Statele Unite, motiv pentru care a dispus decretarea stării de urgenţă la frontiera cu Mexicul susținând și proiectul construirii unui zid care să oprească această imigrație. (Foto: vanityfair.com)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
ACTUALIZARE: Cei patru militari români din cadrul Batalionului 300 Protecția…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)