Stana Sever Romulus este noul prefect al Capitalei

civic press

Guvernul a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre prin care l-a detaşat în funcţia de prefect al Capitalei pe Stana Sever Romulus, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, după şedinţa Executivului.

Stana Sever Romulus a fost consilierul primarului din sectorul 6, Gabriel Mutu, iar în trecut a lucrat în calitate de consilier la ANSVSA.

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a declarat că noul prefect al Capitalei i-a fost consilier şi că este potrivit pentru noua funcţie, subliniind că este „un bun profesionist”.

civic press

Gabriel Mutu, Primarul Sectorului 6 din București 

Este adevărat că a lucrat cu mine. Dumnealui a lucrat foarte mult în administraţie şi cred că este foarte potrivit pentru noua funcţie de prefect al Capitalei şi sunt convins că îşi va face treaba în noua funcţie. Nu este membru de partid, şi oricum nu avea voie să fie membru de partid. Eu l-am susţinut lângă mine tocmai pentru că era un bun profesionist. Am lucrat cu domnia sa pe toată perioada de când sunt primar al Sectorului 6 din Capitală. Din momentul în care am preluat mandatul a fost consilierul meu, după care funcţionar public, în ultima perioadă de timp”, a declarat  Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, potrivit Mediafax.
Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Comunicat de presă - Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor împotriva Abuzurilor Statului…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)