Simulare Bacalaureat 2019. A doua probă: matematică și istorie, materia obligatorie a profilului

civic press

Elevii susţin, miercuri, simularea la Bacalaureat la proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie), potrivit calendarului Ministerului Educaţiei.

Probele examenului de simulare vor fi susţinute de aproximativ 300.000 de elevi, înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral / frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018-2019, precum și cei din clasele a XI-a zi şi a XII-a seral / frecvenţă redusă, învăţământ de masă, informează Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare din cadrul Ministerului Educaţiei.

Miercuri se susține proba obligatorie a profilului (matematica / istorie), iar joi (21 martie), proba la alegere a profilului şi specializării.

Pe 29 martie vor fi afişate rezultatele.

Probele încep la ora 9:00, când vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Parlamentul statului american Mississippi a adoptat marţi cea mai constrângătoare…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)