Sibiu: Studenţi ai Facultății de Inginerie au obţinut cinci medalii, din care şi una de aur, la Concursul Internaţional de Robotică

civic press

Studenţi ai Facultăţii de Inginerie de la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu au obţinut cinci medalii, din care şi una de aur, la Concursul Internaţional de Robotică RoboTEC – 2019, potrivit unui comunicat de presă remis marţi Agerpres.

“Echipele CyberTech şi Powerbot ale Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu au câştigat cinci medalii la cea de a 5-a ediţie a Concursului Internaţional de Robotică RoboTEC, care a avut loc la Universitatea Politehnica din Timişoara, în perioada 22-24 martie. La concursul la care au participat peste 200 de studenţi din Croaţia, Serbia, Macedonia, Italia, Egipt şi România, sibienii au ocupat următoarele locuri: Locul 1 la proba “Line follower enhanced”; Locul 2 la proba “Line follower turbo”; Locul 3 la proba “Line follower classic”; Locul 2 la proba de “Freestyle”; Locul 3 la proba de “Ieşire din labirint (Maze)”, se arată în comunicat.

Echipele Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu au fost susţinute financiar pentru construcţia roboţilor de către două companii din oraş, informează sursa citată. (Foto: wikipedia)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a depus, marţi, la…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)