Radu Mazăre a fost dus la Penitenciarul Rahova, unde va sta 21 zile

civic press

ACTUALIZARE:  Fostul primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre a fost adus, luni seară, la Penitenciarul Rahova, după ce a fost preluat de la Aeroportul Otopeni de o maşină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Radu Mazăre va sta în carantină pentru 21 de zile, după care va fi transferat la un penitenciar apropiat de localitatea de domiciliu.

Radu Mazăre a cerut azil politic în Franța. Autoritățile franceze au refuzat

ACTUALIZARE: Radu Mazăre a ajuns în escală la Paris. Din celula de detenție din aeroport, acesta a cerut azil politic. Autoritățile franceze au refuzat cererea de azil politic a lui Radu Mazăre, relatează antena3.ro.

Radu Mazăre se află în custodia Poliţiei Române

Radu Mazăre se află în custodia Poliţiei Române, a anunţat, luni dimineaţa, într-un comunicat, Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

“La această oră, persoana urmărită internațional, Radu Ștefan Mazăre, este în custodia Poliției Române. Vă reamintim faptul că, la nivelul Poliției Române, s-a constituit o escortă, care s-a deplasat în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc în cursul acestei zile”, potrivit IGPR.

Autorităţile din Republica Madagascar că au admis extrădarea fostului edil al Constanței în data de 14 mai. Mazăre a plecat în Madagascar de mai mult de un an, iar acolo a făcut demersuri pentru obţinerea azilului. Acesta are mai multe condamnări în România, iar pedeapsa definitivă care a atras cu sine şi mandatul internaţional de căutare este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
România a exportat anul trecut în ţările Uniunii Europene şi…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)