Protest în Piaţa Victoriei faţă de modificarea legilor Justiţiei

civic press

Duminică seară, după ora 17.00, mai mulți oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de OUG nr.7/2019, prin care s-au adus modificări legilor Justiţiei. Numărul participanţilor a ajuns la câteva mii, în zonă fiind impuse restricţii de trafic pe mai multe artere rutiere.

Mai mulţi dintre protestatari au intrat într-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai postului Antena 3, jandarmii intervenind şi identificând câteva persoane care au avut comportament agresiv, împotriva acestora urmând a fi luate măsurile legale, relatează Agerpres.

În legătură cu incidentul în care mai multe persoane care participau la protestul din Piaţa Victoriei au intrat în conflict cu reprezentanţii unei televiziuni din zonă, Serviciul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul face următoarele precizări: persoanele respective au fost identificate şi vor fi luate măsurile legale împotriva acestora pentru intenţia de a tulbura adunarea publică. Recomandăm participanţilor la manifestaţia publică să se delimiteze şi să nu încurajeze astfel de comportamente violente“, au informat reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Protestatarii respectivi au bruscat o echipă de operatori ai postului de televiziune menţionat şi au încercat să tragă de o maşină de transmisiune.

S-au scandat lozinci împotriva ordonanţei de modificare a legilor justiţiei, dar şi împotriva Guvernului şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Jandarmii au montat garduri de protecţie în jurul zonei din centrul Pieţei Victoriei, unde s-au strâns participanţii la protest. (Foto: hotnews.ro)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Premiile Oscar sunt atribuite în fiecare an pe baza voturilor…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)