Poliţist împuşcat mortal în timpul unei misiuni. Suspectul, care a fost și el rănit la umăr, nu a fost prins

civic press

Un poliţist în vârstă de 43 de ani a fost împuşcat mortal, duminică, în timp ce se afla într-o misiune pe raza localităţii Izvin, din judeţul Timiş, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, un poliţist, angajat în cadrul postului din oraşul Recaş, era, împreună cu alţi colegi, într-o misiune pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire naţională. În apropierea unei case din localitatea Izvin, poliţistul a ajuns faţă în faţă cu suspectul, care, se pare, a tras trei gloanţe în el. Surse judiciare au declarat că două dintre gloanţe l-ar fi lovit pe poliţist în zona gîtului şi pieptului. Echipajul medical ajuns la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Zeci de poliţişti şi jandarmi înarmaţi au ajuns în localitatea Izvin, de unde au început căutările pentru prinderea bărbatului care duminică a împuşcat mortal un poliţist. În judeţ, au fost organizate mai multe filtre ale Poliţiei.

Bărbatul care l-ar fi împuşcat pe poliţist se numește, potrivit surselor judiciare, Marcel Ionel Lepa, are 47 de ani, din oraşul Lugoj, și era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie. (Foto: Mediafax)

Mai multe amănunte citiți aici.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat luni printr-o postare…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)