Paul Stănescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv interimar al PSD

civic press

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, vineri, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv interimar al partidului din “motive personale”.

“Din motive personale mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte executiv interimar”, a spus Stănescu, vineri, după şedinţa conducerii PSD, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă decizia privind organizarea rapidă a unui Congres al partidului l-a determinat să-şi dea demisia, el a răspunscă vedea “o altă desfăşurare a parcursului alegerilor din partid”.

“Am zis că ar trebui să avem un Congres cât se poate de repede pentru modificarea statutului şi alegerea candidatului PSD pentru funcţia prezidenţială, apoi să organizam un Congres de alegeri pentru conducerea partidului, dar în condiţii de linişte. Ne-am precipitat puţin”, a explicat Stănescu.

Paul Stănescu a spus că nu va candida la funcţia de preşedinte al PSD. El a completat că este posibil să-şi depună candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului.

În opinia sa, ar fi “foarte bine” dacă premierul ar fi şi preşedintele partidului.

“Ar fi foarte bine dacă premierul ar fi şi preşedintele partidului. Ar fi un lucru bun, nu ar fi un lucru rău, dar nu neapărat”, a susţinut preşedintele PSD Olt. (Foto: antena3.ro)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Theresa May a anunţat vineri Partidul Conservator că demisionează din…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)