În jur de 15.000 de oameni au participat la mitingul PSD din Iaşi

civic press

PSD a organizat, joi, la Iaşi, un miting amplu la care au fost invitate filialele partidului din Moldova, relatează Mediafax.

În Piaţa Unirii din Iaşi s-au adunat în jur de 15.000 de oameni, potrivit Hotnews.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis în discursul său susținut la mitingul din Piaţa Unirii. Nu l-a uitat nici pe predecesorul lui Iohannis, Traian Băsescu.

“România are nevoie azi de tot ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu și Iohannis, de patriotism și patrioți. Avem cu toții nevoie de o patrie, țara noastră a uitat să mai fie o patrie. Băsescu și Iohannis au mânat acest popor spre ură și dezbinare, i-au asmuțit pe români  unii împotriva altora. Românii nu sunt de două feluri, nu sunt unii buni și alții răi, așa cum susține Iohannis. Nimeni nu are dreptul să îi împartă în tabere.  Românii sunt toți români egali. Asta e prima lecție de patriotism pe care vreau să i-o dăm lu Iohannis că patria e pace, nu război, națiunea, solidaritate și nu ură, patrotismul înseamnă conștiință,  nu case dobândite fraudulos. Țaar înseamnă sulfet, nu încă un mandat”, a declarat Liviu Dragnea, informează Antena 3.

Lângă gardurile montate în Piața Unirii s-au adunat alte câteva mii de persoane care au strigat lozinci împotriva social-democraților.  Ziarul de Iași a relatat că au fost momente tensionate, pe măsură ce miile de simpatizanți PSD au părăsit zona mitingului. Potrivit sursei citate, sute de protestatari aflaţi în zona Arcu au intrat în conflict cu PSD-iştii. S-a aruncat cu sticle de plastic, iar oamenii s-au înjurat. După plecarea simpatizanţilor PSD care au participat la miting, protestatarii au primit acces în Piaţa Unirii din centrul Iaşului, unde au continuat scandările anitiPSD și antiguvernamentale. (Foto: Mediafax)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Surse din cadrul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS)…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)