Filiala Sector 4 l-a exclus din PSD pe viceprimarul Aurelian Bădulescu

civic press

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a fost exclus din Partidul Social Democrat, în urma unei decizii a filialei Sector 4, au precizat pentru Agerpres surse din partid.

Viceprimarul a declarat că este plecat din ţară şi că nu a fost convocat să participe la şedinţa PSD Sector 4, relatează Agerpres.

Eu nu am fost convocat la o astfel de şedinţă şi nu am primit o hotărâre în acest sens (vizând excluderea – n.r.)”, a precizat el.

Miercuri a fost convocată o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în vederea demiterii viceprimarului Aurelian Bădulescu, însă proiectul de hotărâre a întrunit doar 28 de voturi “pentru” şi 9 “împotrivă”, motiv pentru care acesta a rămas în funcţie.

Pentru demiterea viceprimarului Aurelian Bădulescu erau necesare 37 de voturi pentru (două treimi din numărul consilierilor generali).

Pe 30 ianuarie, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei. El menţiona că decizia a fost luată deoarece Bădulescu nu înţelege că a fi membru de partid înseamnă respectarea deciziilor unei majorităţi din formaţiunea politică, potrivit Agerpres. (Foto: vocea.biz)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Atleta română Bianca Răzor s-a calificat, vineri, în semifinalele probei…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)