Denunț penal la DNA pe numele lui George Maior

civic press

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat, luni, la Sinteza zilei, informații despre dosarul penal care îl viza pe fostul șef al SRI George Maior, dosar care, susțin jurnaliștii, ar fi dispărut din DNA.

Denunțătorul era Tiberiu Urdăreanu. În acest dosar este vorba de o mită de 500.000 de euro, bani care ar fi ajuns la partidul lui Gabriel Oprea, UNPR.

“Denunțul depus de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a fost depus la DNA împotriva directorului SRI la acea vreme George Maior, la finalul anului 2014. A fost un denunț în care se vorbea despre un trafic de influență pentru suma de 500.000 de euro care ar fi ajuns la Gabriel Oprea în folosul UNPR. Acești bani ar fi fost dați în sediul SRI din Băneasa”, potrivit informațiilor din denunț, prezentate de Antena 3.

“Am aflat de acest denunț anul trecut, am început să fac solicitări la DNA. Știam că neoficial această informație ar fi trecut și prin Comisia SRI din Parlament și mi-am dorit foarte mult să vin cu aceste date cu o confirmare oficială pentru că aceste afirmații voiam să le probez cu documente, așa cum fac de obicei. Și de aici a pornit o corespondență fabuloasă, uluitoare, nemaiîntâlnită cu DNA”, a spus Ana Maria Roman.

Potrivit unosr surse, omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a fost amenințat după ce a depus acest denunț. (Foto: rador.ro; Sursa documente: antena3.ro)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Mortalitatea prin boli cardiovasculare este, în România, de trei ori…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)