COD GALBEN de viscol în zona montană

civic press

În intervalul 12 februarie, ora 15.00 – 13 februarie, ora 08.00 vor fi precipitații în sudul, centrul și estul țării și pe arii restrânse se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 15 l/mp. La munte și în Transilvania vor fi mai ales ninsori și lapoviță și va continua să se depună strat de zăpadă. În Moldova precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina, treptat, ninsorile.
Temporar vântul va mai avea intensificări, cu rafale în general între 45 și 55 km/h, iar în zona montană înaltă, cu viteze de peste 70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.

 COD GALBEN de viscol în zona montană

În intervalul 12 februarie, ora 15.00 – 13 februarie, ora 04.00, în Munții Banatului, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă moderat cantitativ. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol.

Județe afectate: Alba, Argeș, Brașov,Buzău, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Prahova, Sibiu, Vâlcea, Vrancea.

(Centrul Național de Prognoză Meteo)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Într-o postare pe pagina sa de facebook, presedintele României, Klaus…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)