România va juca la Cluj și la Botoșani în Rugby Europe International Championship 2019

civic press

Debutul anului 2019 înseamnă pentru naționala de rugby a României și startul în principala competiție a sezonului, Rugby Europe International Championship (REIC). În această ediție a REIC, România va disputa trei meciuri pe teren propriu și două in deplasare, la Madrid și Bruxelles, se arată într-un comunicat al  federației pe frr.ro.

Astăzi, Federația Română de Rugby a primit confirmarea din partea oficialilor arenelor unde urmează să se dispute meciurile Stejarilor. Astfel, România va disputa la Cluj, pe Cluj Arena, meciul împotriva Georgiei de pe 9 februarie și la Botoșani, pe Stadionul Municipal, meciurile cu Germania și Rusia, de pe 16 februarie, respectiv 9 martie. Ora de începere a partidelor este 14:00.

Sezonul 2019 al REIC va începe pe 9 februarie, când Stejarii vor înfrunta deținătoarea trofeului, Georgia, cele două echipe întâlnindu-se în premieră pe Cluj Arena. România a mai jucat pe acest stadion și în sezonul 2018 al REIC, când a întâlnit Germania (85-6) și Rusia (25-15).

Apoi naționala de rugby va reveni la Botoșani, după 8 ani. Ultimul meci de rugby international jucat acolo, pe Stadionul Municipal, a fost in iunie 2010. Este vorba de partida din prima fază a recalificărilor la Cupa Mondială din Noua Zeelandă 2011, când Stejarii s-au impus în fața Ucrainei cu 61-7.|

Meciurile Romaniei în Rugby Europe Championship 2019
9 februarie, Cluj (Cluj Arena)
România – Georgia

16 februarie – Botoșani (Stadionul Municipal)
România – Germania

3 martie – Madrid
Spania – România

9 martie – Botosani (Stadionul Municipal)
România – Rusia

17 martie – Bruxelles
Belgia- România

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Elena Udrea și Alina Bica erau în detenţie preventivă în…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)