Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu

civic press

Aflată într-o vizită de lucru în Israel, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 18 ianuarie 2019, o întrevedere cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reconfirmat interesul României pentru consolidarea și aprofundarea relațiilor cu Statul Israel în domeniul cooperării strategice, securitate cibernetică și energetică, medicină, cercetare și inovare.

De asemenea, cei doi premieri și-au exprimat satisfacția pentru avansarea negocierilor în vederea încheierii Parteneriatului România-Israel în domeniul noilor tehnologii, de manieră să stimuleze interesul reciproc al comunităților de afaceri din cele două țări, astfel încât să fie fructificate potențialele economice bilaterale. A fost subliniată, de asemenea, importanța consolidării relațiilor în domenii precum sănătate, turism și educație.

Cei doi înalți oficiali au discutat despre organizarea, în prima parte a acestui an, a ședinței comune a celor două guverne, se mai arată în comunicat (Foto: romanialibera.ro).

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Comunicat de presă - Primaria Capitalei Dupa ani de zile…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)