S-au afișat rezultatele repartizării computerizate liceu 2019

civic press

Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a avut loc vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. 73,2% dintre candidaţii prezenţi la Evaluarea Naţională (106.999) au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

Rezultatele repartizării pot fi accesate aici: admitere.edu.ro.

Un număr de 459 de absolvenţi de gimnaziu au luat media generală 10.

Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

Absolvenții clasei a VIII-a vor putea depune dosarele de înscriere în perioada 15-18 iulie. Între 19-23 iulie, comisia județeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

Între 31 iulie și 1 august va avea loc a doua etapă de ademitere pentru cei care nu au praticipat sau nu au fost repartizati în etapa anterioară.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Clădirea în care îşi desfăşoară activitatea postul de televiziune ucrainean…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)