Răzvan Cuc: Varianta ocolitoare Bacău va fi finalizată înainte de termenul stabilit în contract

civic press

Varianta ocolitoare Bacău va fi finalizată înainte de termenul stabilit în contract, a declarat ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

“Finalizăm Varianta Ocolitoare Bacău înainte de termenul stabilit în contract! Am verificat lucrările la “Varianta Ocolitoare Bacău” şi am constatat că stadiul fizic este de 20%, în condiţiile în care constructorul a început lucrările în urmă cu 2 luni. O mobilizare exemplară! Chiar dacă vremea nu este optimă pentru lucrări pe şantier, am văzut că utilajele şi muncitorii sunt pe teren şi îşi fac treaba. O astfel de mobilizare aştept din partea tuturor constructorilor care au contracte cu statul român.
Să-şi respecte angajamentul, să lucreze cu seriozitate, să se încadreze în termenul stabilit şi să-şi plătească subcontractorii români!”, a scris Cuc pe pagina sa de Facebook.

El a anunţat că sâmbătă a fost lansată şi licitaţia pentru Autostrada Bacău – Braşov, pentru proiectul tehnic şi studiul de fezabilitate.

“Autostrada Bacău – Braşov intră în linie dreaptă, iar Guvernul PSD merge mai departe cu investiţiile în infrastructură!”, a mai scris ministrul Transporturilor.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Partidul Național Liberal a organizat sâmbătă, în Piața Victoriei din…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)