PNL susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

Ludovic Orban

Premierul interimar Ludovic Orban, preşedintele PNL, a anunțat că Partidul Naţional Liberal susţine candidatura lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, în alegerile din acest an, informează Agerpres.

“PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului Bucureşti şi la nivelul fiecărui sector al Capitalei. În urma acestei cercetări a rezultat clar că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu avem această garanţie că vor câştiga bătălia cu PSD. (…) În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Nicuşor Dan, care au vizat problematica Bucureştiului, soluţiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan ca şi candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL”, a spus Orban, la sediul PNL.

De asemenea, Orban a susținut că are garanţia că Nicuşor Dan va câştiga Primăria Capitalei, indiferent care va fi formula politică ce îl va susţine și că în toate sectoarele, mai puţin sectorul 3, PNL va câştiga alegerile locale.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
Recomandate
Încă două persoane - o femeie din Timişoara şi un…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)