PMB: RADET a dat faliment. Întreaga activitate a regiei va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica

civic press

Tribunalul București a decis astăzi intrarea în faliment a RADET. Întreaga activitate a RADET va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica. Bucureștenii vor avea în continuare apa caldă și căldură, la parametri optimi.

“Având în vedere faptul că Tribunalul București a decis astăzi intrarea în faliment a RADET, Primăria Municipiului București îi asigură pe bucureșteni că nu vor avea de suferit de pe urmă acestei decizii, pentru că întreaga activitate a RADET va fi preluată, în cel mai scurt timp, de Compania Municipală Termoenergetica”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Primarul General, Gabriela Firea îi asigură pe toți cetățenii Capitalei că “vor avea în continuare apa caldă și căldură la parametri optimi! Decizia de astăzi a instanței nu are consecințe asupra continuității furnizării agentului termic către populație pentru că am luat din timp măsurile necesare astfel încât bucureștenii să nu fie afectați. Concret, am propus, iar Consiliul General a aprobat recent, înființarea Companiei Municipale Termoenergetica București, care are că obiect exclusiv de activitate producerea, distribuția, transportul și furnizarea energiei termice.”

De asemenea, Gabriela Firea îi anunță pe salariații RADET că nu se vor face disponibilizări, întregul personal angajat fiind preluat de noul operator.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
Recomandate
Plenul Senatului a adoptat miercuri proiectul de modificare a Codului…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)