Noul corp al Spitalului de Boli Reumatismale, modernizat de Primăria Capitalei, a fost inaugurat

Noul corp al Spitalului de Boli Reumatismale, modernizat de Primăria Capitalei, a fost inaugurat

Corpul de clădire C2 al Spitalului de Boli Reumatismale “Ion Stoia”, consolidat, modernizat şi dotat de Primăria Generală a Capitalei, a fost inaugurat miercuri în prezenţa primarului general Gabriela Firea, informează Agerpres.

“Sunt bucuroasă să vă invit astăzi să vizitaţi rezultatul unei noi investiţii realizate de Primăria Capitalei, prin ASSMB. Este vorba despre un corp nou de clădire la una dintre clinicile importante nu numai din Bucureşti, ci din întreaga ţară, este vorba despre Spitalul de Boli Reumatismale “Ion Stoia” din Bucureşti, la care ţin să precizez faptul că vin aproape 60% pacienţi din întreaga ţară (…)”, a spus primarul general.

Potrivit Gabrielei Firea, noul corp al spitalului a fost modernizat și reamenajat în întregime și au fost adăugate două etaje, investiţia fiind de aproximativ 1,5 milioane de euro.

“Acum doi ani am decis această investiţie de aproape 1,5 milioane euro. Aici era o clădire foarte veche, de prin anii 1800, afectată, nu mai avea nicio legătură cu medicina modernă.”, a mai declarat Firea.

“Sunt foarte mândră pentru că am reușit să avem aici, începand din acest an, un aparat unic în spitalele publice din România! Neurostimulatorul de înaltă performanță este extrem de util pentru tratamentul durerilor cronice de spate și a ajutat, din februarie și până acum peste 400 de pacienți!” a scris primarul general pe pagina sa de facebook.

Managerul unităţii medicale, Cătălin Codreanu, a menţionat că în unitatea medicală se fac aproximativ 10.000 de internări anual, dintre acestea 4.000 de internări continue, 6.000 de internări de zi, aproximativ 6.000 de consultaţii în fiecare an şi aproximativ 100.000 de analize de laborator.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Suspendarea parlamentului britanic până la 14 octombrie, anunţată de premierul…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)