Miting PSD la Târgoviște

civic press

Duminică are loc la Târgoviște mitingul de susținere a cadidaților PSD pentru alegerile din 26 mai. În acest context, Poliţia Locală Târgovişte a închis circulaţiei auto mai multe străzi din municipiu între orele 10.00 – 16.00.

„Având în vedere adunarea publică ce se va desfăşura în data de 19.05.2019, Poliţia Locală Târgovişte informează că, pentru realizarea dispozitivului şi asigurarea măsurilor de afluire şi defluire, mai multe străzi vor fi închise circulaţiei rutiere în intervalul orar 10,00 – 16,00. (…) Restricţiile de circulaţie se realizează conform prevederilor art. 5, pct. 7 din OUG 195/2002 republicată. Dispozitivul de protecţie va fi dimensionat în funcţie de numărul de participanţi la această adunare”, a precizat Poliţia Locală Târgovişte.

IPJ Dâmboviţa recomandă pentru adunarea publică de la Târgovişte: „Adoptaţi o conduită preventivă! Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine din teren. Dacă în preajma dumneavoastră observaţi persoane cu un comportament agresiv, îndepărtaţi-vă de acestea şi informaţi efectivele din dispozitivele de ordine publică. Nu intraţi în discuţii contradictorii! Nu consumaţi băuturi alcoolice, mai ales în locurile publice! Protejaţi-vă bunurile! Nu le lăsaţi nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde!”.

La precedentele mitinguri electorale ale PSD au fost prezenți și protestatari anti-PSD. (Foto: antena3.ro)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Duminică seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei au fost prezentate…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)