Lara Fabian şi-a anulat din nou concertul de la București

Lara Fabian

UPDATE: Lara Fabian şi-a anulat din nou concertul de la Bucureşti, cu câteva ore înainte de spectacol.

“Sunt în Bucureşti, în hotel… şi sunt profund tristă pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe foarte nefericite, independente de voinţa mea sau a trupei mele. (…) Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată. Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

Lara Fabian concertează la Sala Palatului din București

Lara Fabian concertează luni, la Sala Palatului din Capitală, în cadrul turneului “50 World Tour” de promovare a celui de-al 14-lea material de studio din carieră – “Papillon”, potrivit Agerpres.

Artista de origine belgiană marchează în cadrul turneului şi aniversarea a 50 de ani de viaţă, pe care i-a sărbătorit pe 9 ianuarie, şi 30 de ani de carieră.

În cadrul concertului, care va începe de la ora 19,30, Lara Fabian va interpreta atât melodii noi, cât şi piese celebre precum “Je t’aime” sau “Je suis malade”.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti",…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)