Keanu Reeves va reveni în rolul Neo în cel de-al patrulea film din seria ”Matrix”

Matrix

După 20 de ani de la debutul său în rolul Neo în primul lungmetraj “Matrix”, actorul canadian Keanu Reeves va relua rolul rebelului cu ochelari negri în cel de-al patrulea film din această franciză science-fiction, în regia Lanei Wachowski, relatează miercuri AFP, potrivit Agerpres.

Keanu Reeves o va avea alături pe Carrie-Anne Moss, care va reveni în rolul Trinity, a informat marţi compania Warner Bros într-un comunicat.

“Nu putem fi mai fericiţi să ne întoarcem în Matrice alături de Lana”, a declarat şeful Warner Bros, Toby Emmerich.

Lana Wachowski, care purta numele Larry înainte de schimbarea de sex în 2010, a regizat trilogia “Matrix” împreună cu fratele ei Andrew, care a devenit Lilly după ce şi el a suferit o schimbare de sex în 2016.

“Lana este o adevărată vizionară, o cineastă creativă, singulară şi originală, şi suntem încântaţi că scrie, regizează şi produce acest nou capitol al universului ‘Matrix'”, a mai spus Toby Emmerich.

Trilogia – “Matrix” în 1999, urmat de două sequeluri “Matrix Reloaded” şi “Matrix Revolutions”, ambele lansate în 2003 – a generat în total încasări de peste 1,6 miliarde de dolari în întreaga lume, a precizat Warner Bros.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Primul caz de infecţie cu virusul West Nile din acest…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)