Donald Trump, omagiu adus Americii de 4 iulie

civic press

Donald Trump a adus un omagiu joi, 4 iulie, Americii, cu prilejul unui spectacol de o amploare neobişnuită, la marea sărbătoare de la Washington a Zilei Naţionale a SUA.

“Naţiunea noastră este în prezent mai puternică decât a fost vreodată. Este cea mai puternică în prezent”, a declarat Donald Trump de pe o platformă instalată pe treptele Lincoln Memorial, monument în memoria celui de-al 16-lea preşedinte al SUA, notează AFP, citată de Agerpres.

Pe lângă parada şi focurile tradiţionale de artificii, preşedintele american a decis să dea o tonalitate militară zilei de 4 Iulie, cu blindate plasate în evidenţă.

“De peste 65 de ani, nici o forţă aeriană inamică nu a reuşit să omoare niciun singur soldat american. Pentru că cerul aparţine Statelor Unite ale Americii “, a spus el, în timp ce, potrivit program bine stabilit, cerul capitalei SUA era brăzdat de avioane ale militare.

Numeroşi spectatori au purtat şepci, tricouri şi pancarte cu numele lui Donald Trump, într-o atmosferă de sărbătoare, în pofida vremii nefavorabile, printre averse de ploaie ce au ameninţat desfăşurarea evenimentului.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Sechestrarea, joi, în largul teritoriului britanic Gibraltar, a unei nave…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)