Deputaţii Cosette Chichirău şi Marius Bodea sunt candidaţii USR-PLUS la Primărie, respectiv CJ Iași

cosette-chichirau_marius-bodea

Reprezentanţii filialelor ieşene ale USR şi PLUS au anunţat că la Primăria municipiului Iași va candida deputatul Cosette Chichirău, iar la Consiliul Judeţean, fostul deputat liberal Marius Bodea, decizie luată în urma negocierilor pentru Primăria Iaşi, conducerea Consiliului Judeţean, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Iaşi.

“Ne-am aşezat la discuţii având un singur obiectiv: să oferim ieşenilor posibilitatea de a alege dintre cei mai buni candidaţi. Vom avea o campanie articulată, aşa cum o aşteaptă alegătorii noştri, prin care îi vom convinge şi pe cei nehotărâţi să aleagă candidaţii Alianţei şi programele politice realizate pentru progresul şi bunăstarea comunităţii. Avem datoria să renunţăm la orgolii în faţa electoratului şi să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală. Iaşul merită să iasă din umbra incompetenţei şi a intereselor mafiote. Stă doar în puterea noastră să-i convingem pe toţi că suntem cei mai buni şi singura alternativă viabilă. Rezultatele negocierilor încheiate la Iaşi sunt: candidatul unic al Alianţei pentru funcţia de primar al Municipiului Iaşi va fi candidatul propus de USR, Cosette Chichirău; candidatul unic al Alianţei pentru funcţia Preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi va fi candidatul propus de USR, Marius Bodea”, a declarat, printr-un comunicat de presă, preşedintele PLUS Iaşi, Monica Berescu.

Conform aceluiaşi comunicat, Cosette Chichirău, liderul filialei ieşene a USR, declară că atât candidatura sa la Primărie, cât şi cea a lui Marius Bodea la CJ reprezintă “începutul unificării tuturor forţelor care vor moderniza Iaşiul în următorii ani”.

“Facem un apel către societatea civilă şi către cetăţenii care îşi doresc ca Iaşul să iasă din umbra incompetenţei şi a intereselor mafiote, să vină alături de noi. Suntem singura alternativă reală la vechea clasă politică despre care ştim toţi că a eşuat şi avem dovada chiar aici, la Iaşi”, a declarat Cosette Chichirău, preşedinte USR Iaşi.

Marius Bodea a fost în perioada mai 2007 – februarie 2008 subprefect din partea PNL Iași, ulterior, în februarie 2008 l-a înlocuit în funcţie pe prefectul Nicuşor Păduraru. În perioada 2012-2016 a fost director general al Aeroportului Internaţional Iaşi. La alegerile locale din 2016, Marius Bodea a fost candidatul PNL la funcţia de primar al Iaşiului, el pierzând în faţa viceprimarului, pe atunci PSD, Mihai Chirica. Ulterior, la alegerile din toamnă, Marius Bodea a candidat la funcţia de deputat pe listele PNL Iaşi. El a fost şi preşedintele Organizaţiei Municipale Iaşi a PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
Recomandate
Eugen Adrian Ionel, director general al Companiei Naţionale Unifarm, a…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)