Coloana sonoră a filmului ”The Greatest Showman” a fost cel mai bine vândut album din 2018

civic press

Coloana sonoră a filmului ”The Greatest Showman” a fost cel mai bine vândut album din 2018 şi a dominat clasamentele muzicale din lumea întreagă, potrivit Press Association, citată de Agerpres.

Prezenţa actorului Hugh Jackman în fruntea distribuţiei peliculei a contribuit la imensul succes al materialului discografic.

Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI) a confirmat că albumul ”The Greatest Showman” a devansat vânzările celorlalte materiale discografice lansate în 2018.

Albumul care conţine coloana sonoră s-a aflat timp de 24 de săptămâni consecutive în fruntea topurilor muzicale britanice, depăşind recordul deţinut de cântăreaţa Adele în ceea ce priveşte numărul de săptămâni pe prima poziţie după anul 2001.

Coloana sonoră a filmului ‘The Greatest Showman’ a fost bijuteria coroanei într-un an care ne-a amintit de rolul puternic pe care îl are muzica în a aduce publicul mai aproape de filmele pe care le iubeşte”, a declarata directoarea executivă a IFPI, Frances Moore. “O dată cu filmul, coloana sonoră a obţinut un succes la scară globală“, a mai spus aceasta.

(Foto: The Greatest Showman facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Lista candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare a fost votată, joi,…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)