Carmen Dan îi dă replică lui Iohannis: Cererea demisiei e cel puţin nejustificată

civic press

Ministrul de Interne, Carmen Dan, îi răspunde președintelui Klaus Iohannis, într-o conferință la sediul MAI. Potrivit acesteia, cererea de demisie este nejustificată, relatează antena 3.

– Declarația de astăzi a președintelui Iohannis mă determină să prezint câteva motive pentru care cerera de demisie este cel puțin nejustificată. MAI a avut ca principală atribuție asigurarea în condiții de siguranță a alegerilor desfășurate în plan naționalm adică în țară. De aceea este minister de interne.

– O altă atribuție a fost asigurarea respectării termenelor stabilite în calendaru de desfășurare al proceselui electoral prin grija prefecților – tot în țară.

– Are oare cineva probe că votul din țară a fost fraudat? Dacă da, să înțelegem că PNL a câștigat niște alegeri fraudate? Vă asigur că toate datele centralizate în ziua votului arată că nu au existat situații în planul ordinii publice care să influențeze rezultatul votului. Dacă din punct de vedere organizatoric putem discuta de sincope, atunci tot MAI este acela care a sesizat public situațiile fiind funcționarea tabletelor.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
China a apreciat joi că războiul comercial bilateral lansat de…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)