Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, a fost eliberat din funcţie

civic press

Ministrul Apărării, Gabriel Leş a decis ca “oportună” eliberarea din funcţia de secretar de stat al Departamentului pentru Armamente pe Andrei Ignat, propunere care a primit avizul premierului Viorica Dăncilă.

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a dispus demararea, în perioada curentă, a unui amplu proces de evaluare a activității diferitelor structuri ale MApN, ce vizează eficientizarea activității instituției, se arată într-un comunicat emis, sâmbătă, de Ministerul Apărării Naționale.

Potrivit documentului, “rezultatele preliminare au subliniat necesitatea relansării și reenergizării activității manageriale a departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul apărării naționale a decis ca oportună eliberarea din funcție a domnului Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului”.

Decizia politică de asigurare a nivelului de două procente din PIB pentru bugetul Apărării trebuie să fie transpusă, în opinia ministrului, într-o manieră dinamică la nivelul structurii ce gestionează programele majore de înzestrare ale Armatei României.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi-a ales sâmbătă, în congres, noua…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)