Ambasadorul Israelului: Avem un interes foarte mare pentru a aduce în România tehnologie înaltă în domeniul agriculturii

civic press

Ambasadorul Statului Israel, David Saranga, a declarat, joi, în cadrul vizitei făcute la târgul Agraria din comuna clujeană Jucu, că reprezentanţii ţării sale au un interes foarte mare pentru a găsi modalităţi de colaborare cu România în domeniul agriculturii, relatează Agerpres.

“Motivul pentru care mă aflu aici astăzi este de a vedea cum putem să colaborăm în acest domeniu. Faptul că avem aici opt companii în domeniul agricol, din Israel, care au venit astăzi, arată că avem un interes foarte mare pentru a găsi modul în care putem să aducem tehnologia înaltă în domeniul agriculturii. Săptămâna trecută m-am întâlnit cu ministrul (român al Agriculturii, Petre Daea n.red) şi motivul a fost să găsim modul de cooperare în domeniul agriculturii, al apei, al irigaţiilor. Noi suntem dispuşi să împărţim ştiinţa pe care o avem în acest domeniu. În Israel, în domeniul irigaţiilor şi al apei, tehnologia este foarte avansată”, a spus diplomatul.

Ambasadorul Statului Israel la Bucureşti, David Saranga, a vizitat joi, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, târgul Agraria de la Cluj, care a ajuns în acest an la a 25-a ediţie. Târgul, la care participă peste 300 de expozanţi din ţară şi străinătate, se desfăşoară în perioada 11 – 14 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Acordarea pensiei de serviciu constituie o componentă a independenţei justiţiei,…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)