Alexandru Andrieş – recital special la Gala Premiilor Radio România Cultural – 45 ani pe scenă

civic press

Alexandru Andrieş va susţine un recital special la Gala Premiilor Radio România Cultural, ediţia a XIX-a, care va avea loc luni, 18 martie, la Teatrul Odeon, potrivit rador.ro.

Fiind unul dintre cei mai difuzaţi interpreţi români la Radio România Cultural, artistul va oferi un periplu muzical care va acoperi temporal întreaga perioadă a carierei sale. Andrieș a debutat solistic în 1974, bilanţul acestor 45 de ani fiind unul impresionant: 84 de materiale discografice şi peste 4.000 de concerte.

M-am bucurat foarte mult când am fost invitat să particip la Gala Premiilor Radio România Cultural. Ne vom întâlni în sala Majestic a Teatrului Odeon şi împreună cu prietenii mei, Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu, Sorin Romanescu şi Victor Panfilov, o să vă oferim un program cu o selecţie de cântece din majoritatea albumelor apărute până acum, de la Interioare – primul meu disc, editat de Electrecord în 1984 – până la cele mai recente materiale discografice. Sper să vă facă plăcere concertul-surpriză pe care îl pregătim special pentru Gala Premiilor Radio România Cultural, eu sunt convins că ne vom simţi foarte bine împreună. Pe curând!” a declarat Alexandru Andrieş, potrivit rador.ro.

Alexandru Andrieş este un artist complex, fiind în acelaşi timp: muzician, arhitect, profesor, poet, artist plastic.

Gala Premiilor Radio România Cultural este un eveniment de tradiţie şi de prestigiu în cadrul căruia vor fi recompensate cele mai importante reuşite ale culturii româneşti din anul 2018.

Invitaţiile pentru Gala Premiilor Radio România Cultural pot fi solicitate la tel: 021.303.1515.

(Foto: rador.ro)

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de luni, în unanimitate,…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)