A fost semnat contractul de finanţare pentru autostrada Braşov-Comarnic

civic press

Luni, la Râşnov, a fost semnat contractul de finanţare pentru autostrada Braşov-Comarnic, lucrarea urmând să fie realizată de un constructor român.

“Mă bucur că am participat la semnarea acestui contract, aceasta este abordarea guvernului, vrem să avem cât mai multe obiective pe care să le punem în valoare, oamenii nu mai au timp să aştepte, trebuie să avem o abordare constructivă, un ritm alert, iar acolo unde lucrurile nu merg aşa cum ne-am dori, trebuie să aducem alţi oameni care vor să se implice pentru că nu putem să le spunem oamenilor că a început un drum sau o autostradă în 2011 şi în 2019 încă lucrăm la ea. Firmele care sunt serioase să-şi continue lucrul, iar celelalte să plece acasă şi să lase pe alţii care vor să facă ceva. Nu ne fac nouă un favor, este obligaţia lor şi trebuie să respecte termenele pe care le-au antamat când au vorbit de realizarea unui drum expres sau autostrăzi. (…)Sper ca şi în acest contract să respectăm termenele şi mă bucur că sunt constructori români”, a spus premierul Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

Contractul a fost semnat de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul CNAIR, Narcis Neaga, în prezenţa prim-ministrului şi a miniştrilor Finanţelor, Eugen Teodorovici, Economiei, Eugen Bădălău, şi Sănătăţii, Sorina Pintea.

Cu acest prilej, Cuc a anunţat că va fi reziliat contractul cu constructorul care efectuează lucrările pe DN 73, ” un important drum turistic, spre Bran”.

Print Friendly, PDF & Email
Dacă ți-a plăcut articolul, premiază-l cu un like 🙂
fb-share-icon
Recomandate
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit luni, pentru…
error

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like. :)